تخم مرغ = ۳ تا ۵ عدد(بنا به ذایقه خانواده)

نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن به میزان لازم

-ابتدا بادمجان های شسته شده را پوست گرفته و بصورت حلقه حلقه خورد میکنیم.

-به مدت پنج دقیقه نمک میزنیم تا کمی آب بادمجان ها گرفته شود.

-بعد درتابه روغن را داغ میکنیم ورقه های فشار داده شده بادمجان به همراه زرد چوبه کاملا سرخ میکنیم.

-بعداز سرخ شدن فلفل ومقدار کمی نمک وتخم مرغ های جدا مخلوط شده را به ورقه ها اضافه کرده و درب تابه را گذاشته تا کاملا تخم مرغ ها ببندد.

در صورتی که شما دستور پخت دیگری برای این غذا می شناسید لطفا برای ما ارسال نمایید.

{gallery}varaghe{/gallery}