با تلاش ناصر صالحی صنعتگر مبتکر گیلانی

 

ناصر صالحی صنعتکار مبتکر گیلانی که این دستگاه را ساخته گفت: با وجود اینکه دستگاه جداکننده پیله بادام زمینی مشابه خارجی دارد اما تمام مراحل طراحی و ساخت این دستگاه در ایران وبدون مشاهده نمونه خارجی انجام شده است.

وی که سابقه بیشتر از ۲۰ سال ساخت ماشین آلات کشاورزی را دارد افزود: دستگاه ما توان جداکردن پیله های ۲ هکتار مزرعه بادام زمینی در روز را دارد، در حالیکه در روش سنتی اینکار توسط ۶۰ نفر باید انجام شود.

وی هزینه ساخت آزمایشی دستگاه را ۵۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: در صورتیکه تسهیلات ارزان قیمت در اختیار من قرار بگیرد توان تولید انبوه این دستگاه را دارم.

حیدرکامیاب رئیس اداره فناوری های مکانیزه جهاد کشاورزی هم در جریان بازدید از فعالیت آزمایشی این دستگاه گفت: کاهش هزینه های تولید، کاهش سختی کار و سرعت در برداشت محصول بویژه در فصل بارندگی از مزایای دستگاه جدید است.

وی افزود: این دستگاه بخوبی در آزمایش ها نشان داده که میزان شکست پیله ها در هنگام جدا کردن آن ها از بوته بسیار کمتر از روش سنتی است و با برداشت بوته های سبز که در منطقه متداول است همخوانی دارد.

مسعود الماسی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان هم در این بازدید گفت: با معرفی آقای صالحی به کارگروه صنعت استان برای دریافت تسهیلات و تولید انبوه از این مبتکر حمایت میکنیم

وی اضافه کرد: پس از تولید انبوه هم با اختصاص تسهیلات به کشاورزانی که قصد خرید آن را دارند از مبتکر دستگاه پیله جداکن حمایت خواهیم کرد.

درحال حاضر بیش از ۵ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی ۴ استان گیلان، گلستان، اردبیل و کرمانشاه به کشت بادام زمینی اختصاص دارد و آستانه اشرفیه با تولید بیش از ۵۰ درصد بادام کشور مهم ترین مرکز تولید این دانه خوراکی و روغنی است.

 

لینک کوتاه خبر:

https://shalltook.ir/?p=531

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پیشنهادی: